Bestellen en betalen

U kunt eenvoudig de artikelen bestellen door deze in je winkelmandje te leggen. Een account aanmaken mag, maar hoeft niet

 

Betalingen gaan via eenvoudig via iDEAL. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode. Bekend door de snelle en veilige afhandeling wordt dit door veel gebruikers als zeer prettig ervaren. U kunt bij ons onder andere betalen via de volgende banken: ABN AMRO, ASN, Bunq, ING, KNAB, Rabobank, Regiobank, SNS, Triodos & van Lanschot. Mollie verwerkt de iDEAL betalingen. 

verzending en leveren

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging.

 

Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur besteld, verzenden wij dezelfde dag. De bestellingen worden dan de eerstvolgende werkdag bezorgd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Bestellingen die op zondag geplaatst worden verzenden wij op maandag. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Let op: Soms is het erg druk bij PostNL, dan kan het zijn dat je pakketje iets later bezorgd wordt. 

Liever afhalen in de winkel? Kies dan voor deze optie tijdens het bestelproces. Wij brengen je op de hoogte wanneer het pakketje voor je klaarligt. Deze optie is altijd gratis.