Wanneer ontvang ik mijn pakketje?

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 16:00 uur versturen wij nog dezelfde dag via PostNL. Uw bestelling zal dan de volgende dag geleverd worden. Let op: het kan druk zijn bij PostNL waardoor het iets langer duurt. Bestellingen die geplaatst zijn op zondag, zullen wij op maandag verzenden. 

 

Een artikel past niet. Kan ik dit artikel retourneren?

Wanneer het artikel niet past kun u het natuurlijk retourneren of ruilen. De artikelen moeten aan onze voorwaarden voldoen en binnen 7 kalenderdagen worden teruggestuurd. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Meer informatie hierover vind u onder het kopje retourneren.

 

Ben ik verplicht een account aan te maken om te kunnen bestellen?

Een account aanmaken mag, maar is niet verplicht.

 

Ik zie een artikel, maar mijn maat is niet beschikbaar. Komt dit artikel nog binnen?

Wanneer een artikel niet in de sale is. kun je het beste een email sturen naar maatje.meermode@hotmail.com of bellen naar 0416-531047. Wij kunnen voor u kijken of dit artikel toevallig nog in de winkel aanwezig is in de juiste maat. Sommige artikelen kunnen wij bijbestellen. 

 

Wat moet ik doen bij twijfel over de maten van de kleding?

twijfelt u over de maten van de kleding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen met 0416-531047, gelieve tijdens onze openingstijden.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.